Konferens i Visby med sekelskifteskänsla

Möten med Östersjön som granne

Upplev konferens i Visby med sekelskifteskänsla! Hotell Breda Blick, en del av Tott Group,  ligger underbart vackert innanför ringmuren i Visby vid Paviljongsplan. Parken slutar vid ringmuren och på andra sidan muren finns Östersjön. Konferensutrymmen finns i olika storlekar med möjligheter att möblera om efter egna önskemål. Lokalerna är standardutrustade med all modern teknisk utrustning.

Vid möten & konferens i Visby på Breda Blick kan ni hyra vårt nyrenoverade konferensrum Balder som ligger i Balders hus med direkt tillgång till den grönskande trädgården. Rummet rymmer upp till 20 personer och är utrustat med bland annat Wifi, TV och White Board-tavla. Behöver ni ytterligare teknik vid ert möte så ordnar vi självklart det med lite framförhållning! Mer information och bilder från Balder finns här: https://bredablick.se/konferens-visby/balder/

Hotell Breda Blick i Visby har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper, där det finns möjlighet att arrangera olika arrangemang. Till mötet ordnar vi enligt era önskemål förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe i vårt café. Om vädret tillåter kan vi även duka upp åt er i trädgården.

Vi skräddarsyr konferenser i en unik miljö åt såväl stora som små grupper. Våra personliga sviter & rum gör även boendet till en upplevelse och är ni en större grupp finns det möjlighet att hyra hela eller delar av Balders eller Höders Hus, sekelskiftesvillorna som utgör Breda Blick i Visby.

Hör av dig så kan vi prata om er nästa konferens i Visby på Breda Blick!

Tel: 0498-20 22 60 Mail: konferens@bredablick.se

 

  • Balder

    Möten för upp till 20 personer

  • Hyr ett "hotell i hotellet"

    Konferera tryggt och säkert i Visby