Jobba på Gotland i sommar!

Jobba på våra hotell i Visby - Säsong & extra

Är du sugen på att jobba i Visby? Vi söker löpande efter personal som sätter värdskapet först och kan bidra till att överträffa gästernas förväntningar. Har du vad som krävs? Är du rätt person?

Vi tar löpande emot ansökningar till våra personliga hotell i Visby, Hotell Gute och systerhotellet Breda Blick! Vi kan främst erbjuda säsongsjobb (april/maj till augusti/september) men vi söker även extrapersonal året runt. Kolla in roller och arbetsbeskrivningar nedan.

Skicka en ansökan som innehåller CV, personligt brev och foto till Hotellchef Annie Rosén - annie.rosen@hotellgute.se

Hoppas vi ses!

INFO

Since 75% of our guests are from Sweden we do have a policy that requires fluent Swedish at work, so please note that we only accept applications in Swedish.

Receptionister

I rollen som receptionist arbetar du i huvudsak med in- och utcheckningar, ger information och generell service till våra gäster. Tempot är periodvis högt och varierande vilket gör att du som söker måste uppskatta dagar som inte är den andra lik. Din roll är viktig för Gute och Breda Blick då du i högsta grad påverkar gästens upplevelse! I rollerna kan även andra av hotellets förekommande uppgifter såsom städ och kökshjälp komma att ingå.

Vi söker dig som: • Med stor yrkesstolthet gärna gör det lilla extra för gästen • Har hög servicekänsla • Klarar av högt arbetstempo • Lösningsorienterad • Datavana • Fyllda 20 år • Rökfri • Förmåga att kommunicera på svenska och engelska • Erfarenhet från tidigare receptionsarbete är meriterande

Tjänsterna: Säsongsanställning (april/maj till augusti/september).

Skicka en ansökan som innehåller CV, personligt brev och foto till Hotellchef Annie Rosén - annie.rosen@hotellgute.se

Café- och frukostpersonal

Vi söker personal till vårt café på Breda Blick samt även till att arbeta med frukostservering på hotellen. Till frukosten söker vi dels diskhjälp där du arbetar kortare pass med framförallt diskplock och hjälp med enklare sysslor. Vi söker även frukostvärd/värdinna vars jobb är att servera vår buffé med kalla och varma inslag. Diskplock, städ samt förberedelse för nästa dag ingår. Till caféet söker vi personal som kan jobba över hela dagen, dels med frukost men även enklare lunch- och kvällsservering.

I alla dessa tjänster är din viktigaste uppgift att ta hand om våra frukost och cafégäster och få de att känna sig välkomna. Alla hotellets förekommande uppgifter såsom städ och receptionshjälp kan komma att ingå.


Vi söker dig som: • Är morgonpigg (för frukostservering) • Har viss köksvana • Har hög känsla för service och har en positiv inställning till både gäster och kollegor.

Tjänsterna: Flera roller. Säsongsanställning (april/maj till augusti/september).

Skicka en ansökan som innehåller CV, personligt brev och foto till Hotellchef Annie Rosén - annie.rosen@hotellgute.se

Städare/Städerskor

Beskrivning av arbetsuppgifter: Städning av hotellrum, badrum/toaletter samt hotellets allmänna utrymmen. Se till så att det är rent och fint i städförråden och att allt är förberett för nästkommande dag. Arbetstiderna är under dagtid. Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av hotellstädning är ett plus men inget krav. Tala svenska och engelska.

Tjänsterna: Flera säsongsanställningar (april/maj till augusti/september). Vi söker även städledare med utökat ansvar.

 

Skicka en ansökan som innehåller CV, personligt brev och foto till Hotellchef Annie Rosén - annie.rosen@hotellgute.se

 

Vad kan man jobba med?

Hos oss kan du jobba inom flera avdelningar, tex. frukost, städ och reception.

Hur många jobbar på hotellen?

Under sommarsäsongen arbetar det ca. 40 personer på Hotell Gute och Breda Blick.

Hur fungerar det med personalboende i Visby?

Du behöver ett eget boende då vi inte har något personalboende.

Hur ser genomsnittsmedarbetaren ut?

Vil har en genomsnittsålder på 23 år där den stora massan är mellan 20-26 år.

När börjar sommarsäsongen?

De flesta anställda börjar arbeta i mitten av juni.

Måste jag kunna prata svenska?

Ja, då 75% av våra gäster består av svenskar så måste man kunna göra sig förstådd på svenska. Att vara flerspråkig är dock en stor merit.

Hur går rekryteringen till?

Vi tar löpande emot ansökningar över året. Vi kommer därefter att intervjua och tillsätta tjänsterna vartefter kvalificerade sökanden inkommer.

Måste jag komma på en personlig intervju för att kunna få jobb och kostar det något?

Ja, man måste genomföra en personlig intervju på plats i Visby och eventuell resa, mat etc betalas av dig själv. Behöver du boende för övernattning bidrar vi med det.

Vem får jobben?

Omöjligt att svara på men vi strävar efter att få så stor mångfald på hotellet som möjligt. Vi har ofta personal som återkommer.

Vad får jag i lön?

Vi går helt enligt HRF-avtalet och lönen utbetalas den 25:e efterföljande månad.

Hur ser arbetstiderna ut?

Allt från tidig morgon till sen kväll/natt beroende på vilken avdelning du arbetar på.