ANNO 1864

Breda Blick har anor som pensionat och restaurang så långt tillbaka som 1864. Enligt traditionen har bland andra Selma Lagerlöf bott över på Breda Blick.

Om Hotell Breda Blick

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården. Sommartid finns det inget boende i Visby som slår Breda Blick! Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum med kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Här finns att välja på: kök/pentry, bubbelbad, kakelugn, veranda, balkong och en fantastisk utsikt. Breda Blick har en sekelskiftesstämning som man bara gläds åt. Alla rum/sviter håller god hotellstandard och har Wifi i båda husen.

Hotell Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Här finns det möjlighet att sola på dagarna och grilla på kvällarna. Hotell Breda Blick är en del av konceptet Tott Group som erbjuder hotell och möten med unika lägen och speciell karaktär! I Tott Group ingår även charmiga och personliga Hotell Gute mitt i Visby samt anrika Tott Hotell i Åre.