Lediga hotellrum

Tott

Lediga hotellrum i Åre – Tott Hotell!

Letar du efter hotell i Åre i vinter och har svårt att hitta lediga hotellrum under högsäsongen? Nu har rejält med snö fallit, temperaturen har gått ned några grader och vi vågar utlova härlig skidåkning framåt i januari och framåt! Här tipsar vi om lediga rum på Tott Hotell under utvalda datum för att underlätta ditt sökande och ge inspiration till resan. Alla lediga boendealternativ hittar du i vår online-bokning. Eftersom tillgängligheten är begränsad så gäller först till kvarn-principen!

APRIL

Vårskidåkning i april, här kommer påskveckan 10-16 april att bli fullbokat inom kort. Men veckan före och veckorna efter påskveckan hittar ni lätt lediga rum.

Dubbelrum Kompakt från 950 kr/natt (upp till 2 pers)
Passar dig som sover gott oberoende av säng, luftmadrass eller hängmatta. Du är ute efter någonstans att sova och är mer intresserad av att lägga pengarna på aktiviteter och mat än på boendet. Pris gäller vecka 14 & 16 2017 inklusive frukost, gym, pool och magisk utsikt!

Familjerum från 1 890 kr/natt (upp till 4+2 pers)
Rymligt boende med 2 sovrum plus allrum för upp till 6 personer och härlig utsikt över fjäll och Åredalen!

Pris gäller måndag-torsdag v.14-16 2017 inklusive frukost, gym, pool och magisk utsikt!

VALBORG

Sista helgen i april, nu avslutar vi vintersäsongen i Åre med en rejäl fest. Åre Ski Finals och Åre Sessions bjuder upp till skidfest och konserter.

Dubbelrum Standard från 1 300 kr/natt (upp till 2 pers)
För dig som är lite mer kräsen och vill ha en schysst standard på hotellrummet. Du värdesätter ett bra boende med bland annat kylskåp och platt-tv!

Thyras Dubbelrum från 1 430 kr/natt (upp till 2 pers)
Våra lyxigaste dubbelrum! För dig som är ute efter ett härligt boende med extra omhändertagande känsla och som tycker att boendet är minst lika viktigt som själva fjället. Våra mest moderna och bäst utrustade dubbelrum i hotellets mest anrika byggnad!

Familjerum Standard från 2 142 kr/natt (4+2 pers)
Familjerum Standard är mellan 40-44 kvm (4+2 bäddar) med trägolv. Ett sovrum med delbar dubbelsäng (2×80 cm), en sovalkov med våningsäng, ett badrum med dusch och ett allrum med matplats för 6, bäddsoffa (140 cm) för 1-2 personer. Platt-TV. Kitchenette med microvågsugn i allrummet!

Pris gäller vecka 28 april – 1 maj 2017 inklusive frukost, gym, pool och magisk utsikt!