BOKNING

0498-20 22 60
info@bredablick.se

Stockholmsveckan

Stockholmsveckan i Visby 2020 – Aktuellt Schema

Det är aldrig för tidigt att börja ladda för Stockholmsveckan! På Hotell Breda Blick i Visby är vi precis som tidigare år supertaggade på att göra veckan så bra som möjligt för alla våra gäster! Sedan några år tillbaka består Stockholmsveckan av två veckor, vecka 29 vecka 30, och de infaller i år (2020) mellan den 13 och 26 juli.

På Hotell Breda Blick hittar ni det perfekta boendet under veckorna  – En egen liten oas med magisk trädgård nära havet, bara en kort promenad från såväl stora torget som från Visbys hamn.

Kolla även in vårt charmiga systerhotell mitt i Visby, Hotell Gute, när ni letar boende på Gotland. 

Stockholmsveckan är en modern klassiker som bland annat huserar After Beach-festerna på ”Kallis”. Internationell press har kallat Kallis för ”One of the best After Beach parties in Europe” och numer flyger människor in från hela världen för att uppleva festligheterna. Klubben är känd för att presentera några av världens största DJ-akter under veckorna och 2020 utgör inget undantag!

Schema 2020:

  • 13-18 juli, Artists TBA @ Kallis
  • 24 juli, Otto Knows, The White Party @ Kallis
  • 17 juli, Kallis White Party @ Kallis
  • 18 juli, Kallis Pink Party @ Kallis
  • Mer info: https://www.facebook.com/kallisvisby/

Biljetter till evenemangen under Stockholmsveckan 2020 på Kallis hittar man här: http://www.tickster.com/sv/events/search?q=kallis

Utöver Kallis så erbjuds en rad andra festligheter under vecka 29/30 och de brukar pågår långt in på småtimmarna. Säkra kort brukar bland annat vara nattklubbarna Burmeister och Gutekällaren, vi uppdaterar naturligtvis schemat för det som händer under Stockholmsveckan i Visby 2020 på denna sida så fort det är officiellt!

Dubbelrum från1895 kr/natt