BOKNING

0498-20 22 60
info@bredablick.se

Konserter varje tisdag i juli

Tack till alla som kom och förgyllde dessa magiska kvällar! Nu ser vi fram emot nästa år.

BILJETTER
köpes via Grå Gåsen Concerts 

MAT & DRYCK
För er som har bokat bordsbiljett finns möjlighet att köpa till en 3-rätters koncertmeny samt tillhörande dryckespaket. Boka via att kontakta oss på 0498-20 22 60 eller info@bredablick.se
På konsertområdet kommer det att finnas barer samt möjlighet till enklare mat.

RUM
Alla rum med utsikt över konserten bokas endast direkt via oss. Ring eller maila så hjälper vi er!

KONSERTSCHEMA

6/7 – Anna Ternheim Köp biljett

13/7 – Petra Marklund Köp biljett

20/7 – Blacknuss featuring John Lundvik Köp biljett

27/7 – Markus Krunegård Köp biljett

INSTÄLLT 3/8 – Moneybrother Köp biljett

INSTÄLLT 10/8 – Uno Svenningsson och Strictly People Köp biljett

Info till boende:

Självklart kan du som gäst alltid komma och gå till hotellet som du vill. Gäster i huvudbyggnaden eller som ska besöka vår reception hänvisas till entrén via Tranhusgatan dessa kvällar. Boende i övriga byggnader kan gå in/ut via konsertentrén.

Trädgården kommer under dessa kvällar att vara avgränsad och endast besökare med giltig biljett får vistas där. Om du önskar boka biljett till en konsert så görs detta via länken ovan.

Detta kommer medföra att vi dessa kvällar har högre volym än vanligt i vår trädgård fram till kl 22. Vi hoppas att ni kommer att njuta lite extra av dessa härliga artister!

Viktigt för dig som har bokat parkering under dessa dagar.

Vi kommer tyvärr inte ha några parkeringsplatser tillgängliga under tisdagar kl 10.00-01.00. Om du bor hos oss natten till tisdag behöver därmed er bil vara flyttad innan kl 10.00. Alla gäster som förbokat parkering på tisdagnatten behöver vi tyvärr avboka. Undantag är om du ankommer med nattfärjan och först behöver parkering från kl 01, isf kan du behålla din plats.

Vi hänvisar under denna tid till parkeringar utanför norderport eller vid kruttornet/Wisby Strand. Vi hoppas att detta inte ska orsaka några större problem för er. Om du har en parkering bokad på tisdagen så önskar vi att du återkommer så vi vet att du sett denna information, samt meddela om ni ankommer senare än 01 och således önskar behålla er plats.

Om du undrar något gällande detta eller din bokning, tveka inte att kontakta oss.