Höstkampanj 10%

Upplev hösten i Visby med oss på Hotell Breda Blick i Visby innerstad.
Breda Blick ligger ett stenkast från havet och Botaniska i Visby innerstad.
Använd rabattkod: HÖSTIVISBY
Kampanjen gäller till 5/11 2023.

Konserter varje tisdag i juli

Tack till alla som kom och förgyllde dessa magiska kvällar! Nu ser vi fram emot nästa år.

BILJETTER
köpes via Grå Gåsen Concerts 

MAT & DRYCK
För er som har bokat bordsbiljett finns möjlighet att köpa till en 3-rätters koncertmeny samt tillhörande dryckespaket. Boka via att kontakta oss på 0498-20 22 60 eller info@bredablick.se
På konsertområdet kommer det att finnas barer samt möjlighet till enklare mat.

RUM
Alla rum med utsikt över konserten bokas endast direkt via oss. Ring eller maila så hjälper vi er!

KONSERTSCHEMA

6/7 – Anna Ternheim Köp biljett

13/7 – Petra Marklund Köp biljett

20/7 – Blacknuss featuring John Lundvik Köp biljett

27/7 – Markus Krunegård Köp biljett

INSTÄLLT 3/8 – Moneybrother Köp biljett

INSTÄLLT 10/8 – Uno Svenningsson och Strictly People Köp biljett

Info till boende:

Självklart kan du som gäst alltid komma och gå till hotellet som du vill. Gäster i huvudbyggnaden eller som ska besöka vår reception hänvisas till entrén via Tranhusgatan dessa kvällar. Boende i övriga byggnader kan gå in/ut via konsertentrén.

Trädgården kommer under dessa kvällar att vara avgränsad och endast besökare med giltig biljett får vistas där. Om du önskar boka biljett till en konsert så görs detta via länken ovan.

Detta kommer medföra att vi dessa kvällar har högre volym än vanligt i vår trädgård fram till kl 22. Vi hoppas att ni kommer att njuta lite extra av dessa härliga artister!

Viktigt för dig som har bokat parkering under dessa dagar.

Vi kommer tyvärr inte ha några parkeringsplatser tillgängliga under tisdagar kl 10.00-01.00. Om du bor hos oss natten till tisdag behöver därmed er bil vara flyttad innan kl 10.00. Alla gäster som förbokat parkering på tisdagnatten behöver vi tyvärr avboka. Undantag är om du ankommer med nattfärjan och först behöver parkering från kl 01, isf kan du behålla din plats.

Vi hänvisar under denna tid till parkeringar utanför norderport eller vid kruttornet/Wisby Strand. Vi hoppas att detta inte ska orsaka några större problem för er. Om du har en parkering bokad på tisdagen så önskar vi att du återkommer så vi vet att du sett denna information, samt meddela om ni ankommer senare än 01 och således önskar behålla er plats.

Om du undrar något gällande detta eller din bokning, tveka inte att kontakta oss.

Fira Mors dag med oss

Bjud mor på en hotellfrukost!

Söndag 26 maj är det Mors dag och visst är hon värd en lång hotellfrukost i en härlig trädgård? Eller kanske en övernattning i härliga hotellsängar och sen en hotellfrukost?

På Mors dag har vi ett specialpris på just hotellfrukost, 100 kr per person. Det behövs ingen bokning, alla är välkomna!

På Breda Blick kan ni slappna av i Visbys kanske trevligaste omgivningar! Hotellet består av två sekelskifteshus, strax intill den Botaniska trädgården. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter till enkelrum, inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.

Frukost100 kr/person
Del i dubbelrum från720 kr/person

 

Smidiga möten i Visby!

Fly & Meet!

Erbjudande för dig och ditt företag som vill boka en enkel konferens i härliga Visby innanför muren!

Konferensen köps som ett paket där ni flyger från Stockholm Bromma på morgonen.

Flyg + Boende från3790 krinkl. skatter och avgifter. exkl. moms

Flyg Stockholm Bromma – Visby + Del i dubbelrum på Hotell Breda Blick.

Inkl. frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag samt konferenslokal.

Bokningsförfrågan samt mer information kontakta: Tel: 0498-20 22 60 Mail: konferens@bredablick.se

20% rabatt i sommar

Mera helg på Breda Blick!

För att ni ska hinna med allt som erbjuds i Visby ger vi er ett riktigt bra pris om ni väljer att stanna en natt extra – 20% rabatt på totalpriset när ni bokar boende flera nätter i rad! I övrigt gäller samma bokningsvillkor som vid Flex, det vill säga fri avbokning upp till 3 dagar innan ankomst  (det går även att boka rabatten till non refundable-pris/villkor i onlinebokningen minst 30 dagar innan ankomst).

Erbjudandet gäller utvalda datum under sommaren 2019, välj bland aktuella dagar i bokningsrutan till vänster! (Erbjudandet kommer upp automatiskt när du väljer minst två nätter, se mer info under ”Paket och erbjudanden” i onlinebokningen))

Dubbelrum från985 kr/natt

Boka ett hotell med hund i Visby

Ta med dig hunden till Breda Blick

Klart jycken ska med på semestern, hos oss kan ni hyra ett hundrum! På Hotell Breda Blick i Visby bor ni ståndsmässigt tillsammans med er fyrbenta vän och vi vågar lova att ni kommer stortrivas såväl med den stora trädgården som med närheten till havet precis nedanför hotellet.

Vid bokning av hundrum ingår snacks och vattenskål till din hund.

Våra hundrum bokas (mot ett tillägg på 150 kr/natt) enklast via telefon 0498-20 22 60 eller mail på info@bredablick.se. Vi ses i Visby på stadens skönaste hundhotell!

 

Hundrum från995 kr/natt

 

Söndagar

Förläng helgen på Breda Blick

Stanna en extra natt och förläng helgen på vårt sköna trädgårdshotell. Eller kanske komma någon dag tidigare och starta semestern på en söndag? Vi har sänkt priset på söndagarna i sommar och höst, för er njutning.

Dubbelrum från395 kr/person/natt

 

Evenemang på Wisby Strand

Wisby Strand gör att Gotland aldrig sover – året runt hittar du evenemang och artistuppträdanden på Visbys kanske hetaste nöjespalats! Nedan listar vi några av årets evenemang på stället som även driver strandklubben Kallis och restaurangen Strands Veranda.

Håll utkik på denna sida för aktuella evenemang: http://wisbystrand.se/evenemang/
 

På Hotell Breda Blick hittar ni det perfekta boendet under evenemangen på Wisby Strand  – En egen liten oas från sekelskiftet med underbar trädgård, nära havet och bara en kort promenad från såväl stora torget som från Visbys hamn.

Kolla även in vårt charmiga systerhotell, Hotell Gute, när ni letar boende i Visby. 

Dubbelrum från895 kr/natt

Mer info om evenemangen:

www.wisbystrand.se/evenemang

Flyg, boende & konferens

Fly & Meet Visby!

Ett kanonerbjudande inklusive flyg (från Stockholm, Göteborg eller Malmö), boende, möteslokal, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 2-rätters middag och hembakad frukost!

Upplev Fly & Meet Visby! På morgonen flyger ni från er avreseort och kommer i behaglig tid till Visby. Under dagen konfererar ni i vår Villa eller i vårt nyrenoverade konferensrum Balder, samtidigt som fika och lunch dukas upp. Historiens vingslag är slående på Hotell Breda Blick och sekelskifteskänslan påtaglig. Hotellet ligger i Visbys kanske trevligaste område, bredvid den botaniska trädgården och nära havet. På kvällen dukar vi upp för en härlig 2-rätters middag!

Boendet består av mysiga dubbelrum och sviter i våra hotellbyggnader eller i vår villa om så önskas. På morgonen serveras frukost med bland annat hembakat bröd, vill ni stanna flera nätter erbjuder vi förmånliga priser för detta!

Kontakta mig, Jenny, nedan för frågor och bokningar!

Jenny Moore | Tel: 070 640 42 62 Mail: jenny.moore@tottgroup.se

från3 075kr/person & dygn

Visbydagen – kultur i natten

Hylla Världsarvsstaden Visby 6 oktober!

En helg med massor av kultur och shopping då vi firar världsarvsstaden Visby. Loppis, Spökvandring, Tivoli, Marknad, Stadsvandring, Föreläsningar och mycket mer!

Arrangeras varje år, alltid första helgen i oktober. Välkommen!

Dubbelrum från495 kr/person/natt

Läs mer här: visbydagen.se