Välkommen till Café Breda Blick

Frukost på Breda Blick

Nu under lågsäsong har vi möjlighet att sätta lite extra guldkant på er vistelse och har därmed valt att servera en á la carte frukost som vi dukar fram efter dina önskemål. Förbeställ senast dagen innan för kommande dag. Du kan förbeställa för hela din vistelse om du önskar, eller beställa dag för dag vid frukosten.
Fyll i via länken här nedan vad du önskar och skicka till oss på info@bredablick.se

Formulär för frukostbeställning

Frukost ingår alltid vid boende på Breda Blick, på sommaren har man möjlighet att inta den i trädgården.
Under sommaren har vi en frukostbuffé som är öppen för alla och kostar 130 kr för externa gäster (95 kr för barn 3-13 år).

Visbys trevligaste trädgård - Café och utebar

Välkommen till vårt trädgårdscafé på underbara Hotell Breda Blick i Visby! På caféet kan man njuta av vår trevliga frukost med nybakat bröd eller av en lunch i det gröna med sallader, varmrätter, smörgåsar med mera. Vi serverar självklart även fika under hela dagen! På eftermiddagar och kvällar erbjuder vi bland annat lättare rätter, snacks samt öl, vin och alkoholfria drycker. I caféet har vi även ett chambre séparée, privat rum, som går att boka för enskild lunch, middag eller event. Du kan även boka hela caféet för en privat tillställning kvällstid.

Vi erbjuder även utmärkta möjligheter för picknick i våra trevliga omgivningar! Köp med dig mat/fika från oss och låna våra picknickkorg och filtar. Tips är att sitta vid strandpromenaden och blicka ut över havet eller slå sig ned i lummiga Paviljongsplan. Vi lånar även gärna ut kubbspel, krocket, trädgårdsyatsy och boule för utomhusbruk samt bordsspel för användning i caféet.

 Kom förbi på frukost, lättare lunch, eftermiddagsfika eller bara för ett glas öl/vin/kopp kaffe i en unik miljö. Välkommen till Visby och trädgårdscafét på Breda Blick i sommar!

Tranhusgatan 33 | Bokning & info: info@bredablick.se eller 0498-20 22 60

Öppettider

Frukost

07.30-10.00 Alla dagar

Sommarcafé

v.27-32
Tis-Lör 07.30-21.00
Sön-Mån 07.30-19.00

Bredas Kiosk

Kiosk med glass, kaffe, läsk med mera vid Paviljongsplan.

Öppet v.28-32
10.00-16.00 Alla dagar